Ακτοπλοΐα Ναυτιλία

Αποβιβάσεις επιβατών από τα KNOSSOS PALACE & BLUE STAR 2 λόγω ατυχήματος & ασθένειας

Τις βραδινές ώρες χθες, το Ά Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου “ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ” Ν.Ηρακλείου 46, ότι ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο με προορισμό τα λιμάνια Μήλου – Ηρακλείου, 18χρονη ημεδαπή επιβάτιδα έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης μετά από πτώση της εντός του πλοίου.

Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, όπου η τραυματίας αποβιβάστηκε με ασφάλεια. Στη συνέχεια, η 18χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ” για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή του Τζελέπη.

Επίσης, τις πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Λέρου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου “ΒLUE STAR 2” Ν.Π. 10764, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι Λακκί της Λέρου και επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο με προορισμό τα λιμάνια Κω – Ρόδο, ότι 54χρονος ημεδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λέρου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

X