Ακτοπλοΐα Ναυτιλία

Μηχανικές βλάβες παρουσίασαν τα FLYING CAT 3 & FLYING CAT 4

Τις πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Κ/Τ “FLYING CAT 4” Ν.Π. 10659, ότι κατά τη διαδικασία εκκίνησης των κύριων μηχανών του στο λιμάνι του Πειραιά, διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης της αριστερής τουρμπίνας.

Το πλοίο ετοιμαζόταν να αποπλεύσει για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου με προορισμό τα λιμάνια Πόρου – Ύδρας – Ερμιόνης – Σπετσών – Π. Χελίου. Με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους.

Το FLYING CAT 4

Από τη Λιμενική Αρχή του Τζελέπη απαγορεύτηκε ο απόπλους του “FLYING CAT 4” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ επιπλέον κινήθηκε η διαδικασία επιβολής κυρώσεων λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης της Λιμενικής Αρχής περί ύπαρξης βλάβης.

Μηχανική βλάβη παρουσίασε και το FLYING CAT 3

Τις απογευματινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Κ/Τ “FLYING CAT 3” Ν.Π. 10562, ότι κατά τη διαδικασία εκκίνησης των κύριων μηχανών του στο λιμάνι του Πειραιά, διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης της αριστερής κύριας μηχανής.

Το FLYING CAT 3

Το πλοίο ετοιμαζόταν να αποπλεύσει για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου με προορισμό τα λιμάνια Πόρου-Ύδρας-Σπετσών. Με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους.

Από τη Λιμενική Αρχή του Τζελέπη απαγορεύτηκε ο απόπλους του “FLYING CAT 3” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

X