Ακτοπλοΐα Ναυτιλία

Τα πληρώματα των FLYING GAT 4 & THUNDER και άντρες του ΛΣ έσωσαν οδηγό που έπεσε στη θάλασσα

Σώος ανασύρθηκε 53χρονος οδηγός, το όχημα του οποίου έπεσε από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη θάλασσα, αργά χθες βράδυ Σαββάτου 8 Ιουνίου, στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε7.

Σύμφωνα με το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ο 53χρονος περισυνελέγη με τη συνδρομή στελεχών του Λιμενικού αλλά και μελών του πληρώματος του ταχύπλοου catamaran FLYING CAT 4 και του ταχύπλοου επιβατικού οχηματαγωγού THUNDER.

Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλο άτομο και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για περιστατικό πτώσης ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά.

Ο 53χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνων του οχήματος, εξήλθε έχοντας τις αισθήσεις του, πριν αυτό βυθιστεί, με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και των πληρωμάτων του Ε/Γ-Τ/Χ FLYING CAT 4 και του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ THUNDER.

Ακολούθως, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ». Παράλληλα, στελέχη της Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν την ακριβή θέση του οχήματος, του οποίου η ανέλκυση ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, από γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

X